h

Nieuws uit 2001

24 december 2001

Brief aan Jan Ras (CDA) over gokhal Amusino

Brief aan Jan Ras (CDA) over gokhal Amusino

Lees verder
24 december 2001

CDA: misgegokt?

In Oss dreigt 'n nieuwe amusementshal, Amusino genaamd, te komen. Van meet af aan is de SP mordicus tegen. Het CDA had er wel oren naar, daar de exploitanten hadden beloofd geen mensen jonger dan 21 toe te laten.

Lees verder
16 december 2001

WAO: Solidariteit op de tocht

Binnenkort telt Nederland meer dan 1 miljoen WAO-ers. Sinds enige jaren is de toestroom weer groter dan de uitstroom. De WAO staat daarom opnieuw hoog op de politieke agenda. Wat doet de regering in zo’n geval? Ze benoemt een commissie van wijze mannen (overigens ook op voorstel van VNO-NCW en de FNV), die een advies over de nieuwe opzet van de WAO moet uitbrengen. Eind mei dit jaar legde deze commissie Donner haar ei.

Lees verder
14 december 2001

College ongeloofwaardig

De SP-fractie is zeer ontevreden over het optreden van het Osse college. Onder druk van de acties van het actiecomité ‘Anna moet blijven’ heeft het college uitgesproken voor behoud te zijn. Het is echter zonneklaar dat Jan Ras achter de schermen de lakens uitdeelt en zijn wethouders dirigeert.

Lees verder
11 december 2001

Bevries plannen ziekenhuisdirectie

Het actiecomité ‘Anna moet blijven’ plaatst grote vraagtekens bij het rapport van professor Casparie. Het rapport is eenzijdig, aanvechtbaar en laat een aantal vragen onbeantwoord.

Lees verder
4 december 2001

3VO winnaar ‘Rode Os’

Maandagavond 3 december ontving 3VO uit handen van Jules Iding de Rode Os 2001. Een, door de SP ingestelde prijs, voor een persoon of organisatie die zich op een bijzondere, creatieve en vasthoudende wijze inzet voor de Osse samenleving.

Lees verder

Pagina's

U bent hier