h

Nieuws uit 2005

22 december 2005

Stichting Vorstengraf Oss wint Rode Os 2005

De Stichting Vorstengraf Oss heeft de Rode Oss 2005 gewonnen. Deze, door de SP-afdeling Oss ingestelde prijs, werd 22 december tijdens een feestelijke bijeenkomst in het SP-gebouw in Oss uitgereikt door SP-wethouder Jules Iding.

Lees verder
22 december 2005

Acht voor Jules Iding

Onlangs werd Jules Iding, SP-wethouder voor ruimtelijke ordening, gesignaleerd op het congres Vastgoedmarkt Brabant in het Philipsstadion. Toegangsprijs 900 euro(!) Jules ging niet zomaar naar zijn geboortestad, hij was uitgenodigd met een vijftal andere wethouders van grote Brabantse steden om uit te leggen wat de Osse plannen zijn in 2006 op het terrein van onroerend goed.

Lees verder
20 december 2005

200 euro extra voor chronisch zieken, gehandicapten en ouderen

In de dure decembermaand krijgen 1000 gehandicapten, ouderen en chronisch zieken met een inkomen rond het minimum een extra uitkering van 200 euro. Dit collegevoorstel is aangenomen door de gemeenteraad.

Lees verder
19 december 2005

Sociale visie aangenomen in Osse raad

In grote meerderheid (alleen GroenLinks was tegen) heeft de Osse raad de Sociale visie aangenomen. Verantwoordelijk wethouder Henk van Gerven is zeer te spreken over de grote steun: "Met de Sociale visie is een stevig fundament gelegd om het sociale beleid in Oss voor de toekomst te garanderen. Met deze visie als uitgangspunt wordt de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) in Oss op een zodanige wijze ingevoerd dat behoud van voorzieningen en zo mogelijk uitbreiding uitgangspunt van beleid is."

Lees verder
14 december 2005

Jongerenavond met Harry van Bommel geslaagd

Maandagavond 12 december organiseerde de SP Afdeling Oss een kennismakingsavond speciaal voor jongeren. Het eerste gedeelte van de avond stond in het teken van Europa. Tweede kamerlid Harry van Bommel leidde een interessante discussie over hoe nu verder met Europa na het afwijzen van de grondwet.

Lees verder
14 december 2005

SP team gooit hoge ogen bij Rode Kruis dictee

Bij het regionaal dictee scoorde het SP gelegenheidsteam boven verwachting een vierde plaats tussen taalkundige grootheden als het TBL en het Maaslandcollege.

Lees verder

Pagina's

U bent hier