h

Nieuws van de afdeling

22 maart 2018

Weer de grootste in Oss

De gemeenteraadsverkiezingen in Oss zijn een groot succes voor de SP geworden. We groeien met twee zetels naar elf zetels. Daarmee is de SP weer de grootste partij van heel Oss.

Lees verder
22 maart 2018

SP Stemmers bedankt!

Foto: SP
20 maart 2018

SP wil onafhankelijk onderzoek naar rol wethouder Wagemakers in crematoriumdeal

In het Brabants Dagblad van 20 maart beschuldigen tegenstanders van de bouw van een crematorium aan de Docfalaan wethouder Wagemakers ervan tijdens het debat over het crematorium te hebben gelogen over het bestaan van een taxatierapport over de aankoop van een woning. Dit taxatierapport zou pas zijn opgesteld nadat de afspraak over de aankoopprijs al was gemaakt; een aankoopbedrag dat volgens het Brabants Dagblad meer dan het dubbele bedraagt van de WOZ waarde. Als dit waar is, is dit een politieke doodzonde.

Lees verder
20 maart 2018

Parkeerprobleem

Foto: SP

Bewoners van de flats Azalea en Valeriaan in Oss ervaren al lange tijd parkeerproblemen op doordeweekse dagen. De parkeerplaats staat overdag vol met bezoekers van de polikliniek en scholieren of werknemers van o.a de talentencampus.  Deze problemen worden maar niet opgelost.

De SP helpt mee, samen met leden van de bewonerscommissie, André en Hans maken we parkeerplaatsen 'voor omwonenden'. Bewoner Alex kwam nieuwsgierig kijken en hielp meteen mee. Zo doen we dat: voor elkaar.
Tijd dat BrabantWonen actie onderneemt om dit op te lossen. 

Lees verder
20 maart 2018

Ook op onze lijst: Roy Thomson

Foto: SP

Onze kandidatenlijst bestaat uit 50 personen. Hier onze nummer 16: Roy Thomson.

Lees verder
20 maart 2018

Ook op onze lijst: Jan van Kreij

Foto: SP

Onze kandidatenlijst bestaat uit 50 personen. Hier onze nummer 6: Jan van Kreij.

Jan van  Kreij, applicatiespecialist bij Atos, kreeg zo’n 6 jaar geleden zijn SP-lidmaatschap cadeau van zijn kinderen en is nu gemeenteraadslid. Hij is heel sociaal, maar ook een technocraat. Als Geffenaar komt hij graag in het Arboretum: “op de bordjes bij de bomen staan ontroerende, maar ook grappige dingen.”

Lees verder

Pagina's

U bent hier