h

Nieuws uit 2003

20 december 2003

'Kabinet van niks!'

Terwijl langzaam de regen neerdaalt en de wind aanzwelt, tekenen de mensen voor ‘Red de solidariteit’ in de stand op de Heuvel bij de Galerij. Doorgewinterd actievoerder Henk Foolen laat veelvuldig de koffie via Venezia aanrukken.

Lees verder
17 december 2003

Indrukwekkende persconferentie ‘Red de solidariteit’

Indrukwekkend was de persconferentie van het comité ‘Red de Solidariteit’. Carla Steenman, initiatiefneemster en woordvoerder van het comité, legde uit waarom zij dit initiatief had genomen.

Lees verder
16 december 2003

Comité start campagne voor solidariteit

Ze zijn er nog, mensen die voor elkaar in de bres springen. Het zijn de mensen, ruim 30, die namens een instelling, belangengroepering, vereniging of op eigen titel hun stem gegeven hebben aan het comité Red de solidariteit Oss.

Lees verder
15 december 2003

‘Red de Solidariteit’ in actie

Onlangs is er een bijeenkomst geweest op initiatief van de SP-afdeling Oss om te komen tot oprichting van het comité ‘Red de Solidariteit’. De verontwaardiging in Oss over de groeiende kloof tussen maatschappelijke groeperingen neemt toe.

Lees verder
15 december 2003

Niveau WVG zakt diep in

Het Comité Eerlijk Delen uit Oss heeft aan de wetenschapswinkel van de universiteit van Tilburg de opdracht gegeven te onderzoeken wat de gevolgen zijn van de sinds 1994 veranderde regels omtrent de WVG (Wet Voorzieningen Gehandicapten). Op 1 december j.l. is dit rapport aangeboden aan de Chronisch zieken en Gehandicapten Raad Nederland (CG-raad) en aan Henk van Gerven, SP-wethouder Sociale Zaken in Oss.

Lees verder
13 december 2003

Osse website groot succes

Al enige jaren heeft de SP afdeling Oss een eigen website. Deze wordt trouw bijgehouden door Pieter Pijnenburg. Wat nu opvalt is dat onze website steeds vaker wordt opgezocht.

Lees verder

Pagina's

U bent hier