h

Vita Nova

17 juni 2006

Actiecomité Vita Nova: “Geen privacy zonder toezicht”

Het actiecomité Zorg voor Vita Nova was zeer geschokt toen zij hoorde van het tragische voorval . Een bewoner is enkele dagen nadat hij was overleden, op zijn kamer gevonden.. De inspectie voor de volksgezondheid neemt de zaak hoog op en heeft een onderzoek ingesteld.

Lees verder
10 december 2005

Actiecomité bespreekt klachten met directie Vita Nova

Het actiecomité ‘zorg voor Vita Nova’ heeft vrijdagochtend 9 december een gesprek gehad met de directie van Vita Nova. Tijdens het gesprek wat zo’n 2 ½ uur duurde zijn diverse klachten van familie van bewoners en personeel besproken.

Lees verder
8 april 2005

Meer handen aan het bed in Vita Nova

Het actiecomité “Zorg voor Vita Nova” is blij met het besluit van de directie en de raad van bestuur dat er per ingang van 1 april 2005 meer handen aan het bed zijn gekomen op de PG-afdelingen van Vita Nova.

Lees verder
10 maart 2005

"Het is een race tegen de klok"

Ziekenverzorgster Anne Reijs was erbij op de indrukwekkende ouderenmanifestatie in Den Haag op 28 februari jongstleden. Zij werd geïnterviewd door de Tribune. Hierbij een voorpublicatie van haar bewogen verhaal: "Het is een race tegen de klok."

Lees verder
23 februari 2005

Delegatie uit Oss naar ouderenmanifestatie in Den Haag

Op woensdag 23 februari is in Den Haag, op het plein voor het 2de kamergebouw, een geslaagde manifestatie gehouden tegen de erbarmelijke omstandigheden in de ouderenzorg. Voor de aanwezige delegatie uit Oss was dit vooral ook een bijzondere manifestatie door het optreden daar van Anne Reijs van het comité Zorg voor Vita Nova.

Lees verder
18 februari 2005

Actie in Den Haag voor menswaardige zorg

Wie woont of werkt in een verzorging- of verpleeghuis weet het allang: We hebben meer handen aan het bed nodig om zorg te geven op een menswaardige manier. Alle kranten staan vol met schrijnende verhalen over de zorg, maar met de oplossing die de regering aandraagt: Meer inspectie! komen we er natuurlijk niet.

Lees verder
15 februari 2005

Arts neemt ontslag bij Vita Nova

Het actiecomité ‘Zorg voor Vita Nova’ (bestaande uit familie van bewoners, personeel en de SP) heeft onlangs een gesprek gehad met de directie van Vita Nova en de raad van bestuur van ZVOM (Zorg voor Ouderen Maasland) over de voortdurende achterblijvende zorg van de bewoners van het verpleeghuis.

Lees verder
5 februari 2005

Zorg in Vita Nova nog steeds onder de maat

Het actiecomité “Zorg voor Vita Nova” (bestaande uit familie van bewoners, personeel en SP) heeft volgende week een gesprek met de directie van Vita Nova en de raad van bestuur van ZVOM over de voortdurende achterblijvende zorg voor de bewoners.

Lees verder
12 september 2003

Opnieuw gesprek met 'Vita Nova'

Het actiecomité Zorg voor Vita Nova heeft woensdag 10 september een gesprek gehad met mevr. Drs.A.W.Geerdink, de inspecteur voor de Gezondheidszorg vestiging Noord -Brabant, over de situatie in Vita Nova.

Lees verder
25 juli 2003

Extra inzet personeel bij Vita Nova

Er is de laatste tijd héél wat gebeurd bij Vita Nova. De oproep van de SP om een bijeenkomst te houden voor personeel, familie en betrokkenen trok een volle zaal. Vele klachten en schrijnende mistoestanden werden door familie zowel als personeel naar voren gebracht.

Lees verder

Pagina's

U bent hier