h

Kabel

5 oktober 2023

Moeten de straten opnieuw open in Oss?

Foto: Umberto / unsplash.com

Met verbazing heeft de SP kennis genomen van het initiatief van KPN om 175 kilometer sleuven te gaan graven in de stad voor opnieuw een aanleg van glasvezelverbindingen. Net nu de overlast van de aanleg van het glasvezelnetwerk van E-Fiber (onderdeel van Open Dutch Fiber) achter de rug is. De SP ontvangt veel klachten over overlast en problemen rondom de aanleg van alweer een nieuw glasvezelnet in Oss.

Lees verder
24 mei 2020

Wordt het nu glasvezel van E-Fiber of van KPN in Oss?

Foto: SP

In 2019 heeft de gemeente Oss samen met het bedrijf E-Fiber geprobeerd de inwoners van Oss warm te krijgen voor aansluiting op het nog aan te leggen glasvezelnetwerk van E-Fiber. Het aanbod wat aan de inwoners werd voorgelegd betrof een aansluiting op het glasvezelnetwerk van E-Fiber en een abonnement voor internetdiensten bij een aantal geselecteerde providers. 

Lees verder
27 juni 2006

Verkoop kabel komt bevolking Oss duur te staan

Met een persbericht van Essent Kabelcom op 23 juni zijn de inwoners van Oss weer met de neus op de feiten gedrukt. Vijf jaar na de verkoop van de kabel aan Essent worden we geconfronteerd met een ongekende prijsstijging van het abonnementsgeld. De SP krijgt helaas gelijk met haar voorspelling dat bij verkoop van de kabel de tarieven in vijf jaar wel eens zouden kunnen verdubbelen.

Lees verder

U bent hier