h

Nieuws uit 2007

20 december 2007

Verslagenheid bij bestuur en fractie van SP-Oss

Het bestuur en fractie van de SP-afdeling Oss hebben vandaag met grote verslagenheid gereageerd op het overlijden van Sophie Claassen (18), dochter van onze afdelingsvoorzitter en fractiegenoot Marleen Claassen en haar man Rik, medewerker van de SP-Hulpdienst.

Lees verder
16 december 2007

Subsidiëring Ouderen- en minimapas 2008


Dit voorstel van SP wethouder Chris Ermers is aangenomen in het college van B en W.
De prijs voor de taxihopper is 1,55 euro. De ouderen en minima in Oss gaan 0,82 euro betalen per zone.

Lees verder
16 december 2007

Bovenregionale aantrekkingskracht


"De gemeente Oss is één van de initiatiefnemers van Winterland Oss. Het wordt een groots evenement dat zijn weerga in de regio niet kent. Uiteraard in eerste instantie bedoeld voor onze eigen inwoners. Maar dankzij de verrassende programmering is Winterland zeker ook aantrekkelijk voor mensen van buiten de regio. Winterland is een uniek platform waar cultureel Oss zich aan een breed publiek kan presenteren. Een publiek dat zo hernieuwd kennismaakt met Oss en dat ook ná de festiviteiten graag terug zal komen. Bedrijven, en met name de grote sponsoren, biedt Winterland de unieke mogelijkheid om de eigen medewerkers en relaties eens in een andere sfeer te ontmoeten. Winterland Oss wordt een feest dat niemand mag missen."

Jules Iding, wethouder Evenementen

Lees verder
7 december 2007

ZOUT

Maarten van Rossum
Bert en Koen Voskuil en Maarten van Rossum zijn deze keer de gasten in Zout op 9 december.

Lees verder
4 december 2007

Hogere Eigen Bijdrage? Laat het ons weten!

Veel bewoners van een AWBZ instelling hebben bericht gehad dat ze vanaf 1 januari een hogere Eigen Bijdrage moeten gaan betalen.

Lees verder
2 december 2007

SP kalender voor SP leden

Theo Audenaerd en Jan Marijnissen

Afgelopen vrijdag werd in café Bellevue in een gezellig sfeertje een bijzondere kalender ten doop gehouden. Op verzoek van de SP-afdeling Oss heeft fotograaf Theo Audenaerd uit Ravenstein het afgelopen jaar mensen op verschillende plekken in Oss gefotografeerd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier