h

Provinciale Staten verkiezingen 2015

17 maart 2015

CAMPAGNE IN BRABANT: EMILE ROEMER OP DE MAASHORST

Emile Roemer en de top 15 SP Brabant kandidaten hebben dit weekend campagne gevoerd voor de Provinciale Statenverkiezingen in Brabant. Na een korte rondleiding door het natuurgebied De Maashorst, maakten Roemer en de kandidaten een wandeling door het stadscentrum van Boxtel. Zij riepen daar iedereen op om aanstaande woensdag SP te stemmen.

Foto: SP
Lees verder
13 maart 2015

De Bovenste Beste

 

Foto: SP

18 maart is je kans: REKEN AF!

Wij hebben een aantal verkiezingsborden in Oss opgefleurd met een mooi SP-spandoek boven op de de borden. Ook op andere plekken zijn SP-spandoeken verschenen met teksten als: Thuisblijven helpt niet, SP stemmen wel! en REKEN AF!
Lees verder
10 maart 2015

Waterschapsverkiezingen 18 maart

Op 18 maart zijn er twee verkiezingen. De verkiezingen voor de Provinciale Staten zijn al volop in de belangstelling, maar op dezelfde dag en in hetzelfde stembureau krijgt iedereen nu twee stembiljetten. Het tweede stembiljet is voor de verkiezingen van de waterschappen.  Tot nu toe vonden die verkiezingen via toegestuurde stembiljetten plaats, maar dat was niet zo’n succes. Nu dus op het stembureau.

Bij de verkiezingen van de waterschappen doet de SP niet mee. Dat heeft er vooral mee te maken dat de waterschappen vooral over oppervlaktewater en het zuiveren van rioolwater gaan. Sociaal hebben zij geen enkele taak. En juist op dat gebied vereisen de huidige bezuinigingen door de overheden alle aandacht en inzet van de SP. Wel willen wij een stemadvies aan u meegeven.

Lees verder
5 maart 2015

verkiezingscampagne- activiteiten

Foto: SP
Op zaterdag 7 maart en 14 maart voert de SP campagne in het centrum en bij verschillende supermarkten.
Lees verder

U bent hier