h

Nieuws uit 2008

20 december 2008

Afscheid Anne Reijs

Anne Reijs
Burgemeester Herman Klitsie heeft donderdag tijdens de raadsvergadering van Oss een raadspenning uitgereikt aan scheidend SP-raadslid Anne Reijs. Anne gaat de gemeenteraad verlaten, omdat zij buiten de gemeente Oss gaat wonen.

Anne Reijs is sinds april 2006 raadslid voor de SP Ze mag gekenschetst worden als een persoon die zeer maatschappelijk betrokken is. Zo besloot zij politiek actief te worden, toen zij vond dat de bezuinigingen in de gezondheidszorg dermate ernstige gevolgen had dat de (ouderen-)zorg in verpleeghuizen beneden een aanvaardbaar niveau was gezakt.

Lees verder
18 december 2008

Een welkom eindejaarspakket


50 euro en een kerstpakket

Lees verder
17 december 2008

Actie voeren met de pen

Zo'n 70 mensen namen deel aan het Regionaal Dictee van Het Rode Kruis.Ons SP team was de enige vertegenwoordiging vanuit de politiek. Het was een "gevecht" met de Nederlandse taal. Een beetje om te winnen voor wie die illusie mocht hebben, maar voornamelijk om de kas van het Rode Kruis te spekken! Vandaar ook een prijs voor het team met de meeste fouten. Voor iedere fout moest betaald worden.

Lees verder
13 december 2008

SP 2de Kamerlid Krista van Velzen in Zout


Aanstaande zondag 14 december zijn en twee olympiërs te gast in politiek café Zout. De schermer Bas Verwijlen en volleyballer Bas van de Goor. In de Themadiscussie praten zij over hun sport, de Olympische spelen en nog veel meer.

Lees verder
11 december 2008

Jan Marijnissen in KRO's "De Wandeling"


Ravenstein bij kaarslicht.

Lees verder
8 december 2008

SP motie wordt bij honderden gemeenten besproken


Op de SP Motie : “het ongedaan maken van de effecten van de bezuinigingen op de AWBZ en om voldoende middelen beschikbaar te stellen om ook buiten de grote steden de opvang van dak- en thuislozen uit te kunnen voeren” zijn honderden reacties van andere gemeenten binnengekomen. 267 gemeenten reageerden dat de motie op de lijst van ingekomen stukken zou komen voor de eerstvolgende raad en/ of ter kennis zou worden gebracht aan de raadsleden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier