h

SPeciaal

1 september 2015

Openbare avond: Wat wil de EU met TTIP en met de Grieken?

De SP in Oss organiseert op vrijdag 18 september een openbare avond over de twee meest actuele onderwerpen die in Europa spelen. Daartoe is SP Europarlementslid Annemarie Mineur te gast. De avond wordt gehouden in het partijgebouw van de SP aan Linkensweg 40-A te Oss en begint om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur).

Lees verder
20 november 2007

15 minuten voor een koe

Sjaak van Dorst

Een volle zaal bezoekers heeft afgelopen vrijdagavond bij “SPeciaal “genoten van een boeiend cultuur historisch verhaal over het boerenleven hier in de omgeving.

Lees verder
2 juni 2007

“Is dit allemaal Oss?”

Bustour 1

Wist u dat Oss ruim 11.000 hectare groot is? Met niet alleen toonaangevende industrieën, oude wijken, indrukwekkende nieuwbouwprojecten, maar ook een aantal prachtige natuurgebieden? Op zaterdagmiddag 2 juni vond er, onder leiding van wethouder Jules Iding, een bustocht plaats langs al deze bijzondere plekjes.

Lees verder
14 mei 2007

SPeciaal

Wilt u een persoonlijke ontmoeting met de SP 2e kamer fractie in Den Haag? Hapjes en drankjes proeven uit verschillende culturen? SPeciaal voor u organiseert de SP afdeling Oss dit jaar een aantal leuke, interessante, leerzame maar vooral gezellige activiteiten. De eerste vindt plaats op zaterdagmiddag 2 juni aanstaande.

Lees verder

U bent hier