h

ROOD

11 januari 2012

Prijs voor beste tweet

Bas'Wegens bezuinigingen neemt het kabinet alleen nog halve maatregelen' was een tweet van Bas vd Voort. Met deze tweet heeft de osse SP-er Bas vd Voort een prijs gewonnen. De tweet is door de lezers van Joop.nl uitgeroepen tot de beste tweet van 2011. Bas, gefeliciteerd!

Lees verder
13 september 2011

't Honk viert feest

Bas van der Voort overhandigt de bloemen namens ROOD
Jongerencentrum 't Honk in Oss bestaat 25 jaar! En dat laat ROOD niet zomaar voorbij gaan!

Lees verder
14 april 2009

Rood in actie


RoodDonderdag 9 april zijn de leden van ROOD Oss, jongeren in de SP, naar ROC De Leijgraaf (locatie Euterpelaan) geweest. Zij hebben daar handtekeningen opgehaald onder de studenten en werknemers voor een OV-jaarkaart voor MBO’ers jonger dan 18 jaar.

tekenen voor het OV

Ook Marc Veldhoven tekent

Lees verder
8 april 2009

ROOD Oss in actie voor OV voor het MBO


RoodAanstaande donderdag 9 april is ROOD afdeling Oss, de jongerenorganisatie van de SP, van 11.00 – 13.00 uur te vinden op ROC de Leygraaf, locatie Euterpelaan. ROOD haalt hier op ludieke wijze handtekeningen op onder MBO’ers voor een OV-jaarkaart voor álle studenten.

Lees verder
8 april 2009

ROOD Oss in gesprek met jongeren

Rood
Afgelopen zaterdag hebben verschillende leden van ROOD Oss, de jongerenafdeling van de SP, in het centrum van Oss gestaan om een enquête af te nemen onder jongeren. In de enquête werd onder meer gevraagd een rapportcijfer te geven voor Oss, of jongeren na hun studie graag in Oss willen blijven wonen en wat jongeren nog missen in Oss. Alle jongeren reageerden enthousiast op de vragen van ROOD en willen graag hun mening laten horen. De komende tijd zal ROOD proberen zoveel mogelijk jongeren te enquêteren en de resultaten volgen spoedig!

Lees verder
13 februari 2008

ROOD naar school

Dinsdag- en woensdagochtend was ROOD bij twee middelbare scholen in Oss te vinden: het Maaslandcollege en het TBL. Bij deze scholen deelde ROOD flyers uit aan de scholieren over de 1040-urennorm.

Lees verder
7 juli 2007

2000 euro voor vakantiepret

Deze week heeft ROOD, de jongeren van de SP afdeling Oss, een cheque ter waarde van 2000 euro aangeboden aan de vrijwilligers van de Voedselbank in Oss.



Twee maanden geleden hebben de SP jongeren een bezoekje gebracht aan de Voedselbank om eens met de vrijwilligers te praten hoe het allemaal loopt. Naar aanleiding van dit bezoekje kwamen ze op het idee om wat leuks te doen voor de kinderen van de cliënten van de Voedselbank. Nu het zomervakantie is gaan veel kinderen op vakantie of leuke uitjes doen. Voor de kinderen van de cliënten van de Voedselbank zit dit er vaak niet in. Als je al niet genoeg geld hebt voor het eten, dan schieten de extraatjes er als eerste bij in

Lees verder
20 april 2007

SP jongeren bezoeken Voedselbank

Louk Faulhauber legt de SP-jongeren uit hoe de Voedselbank werkt
Louk Faulhauber (rechts) legt de SP-jongeren uit hoe de Voedselbank werkt.

Lees verder
26 januari 2007

Jongeren actief voor de SP

Het ziet er naar uit dat er op korte termijn een ROOD groep gevormd wordt in Oss! Dit is het resultaat van de jongerenbijeenkomst die onlangs werd gehouden Tweede Kamerlid en ROOD-voorzitter Renske Leijten was daarbij aanwezig!

Lees verder

U bent hier