h

Nieuws uit 2002

21 december 2002

Servicekosten Sterrebosflat

De actie van de bewoners van de Sterrebosflat samen met het ouderenplatform van de SP, levert steeds meer positieve resultaten op.

Lees verder
17 december 2002

Beslissing ziekenhuis verder uitgesteld

De beslissing over de nieuwbouw van het ziekenhuis is opnieuw uitgesteld. Minister de Geus heeft dit aan de Tweede Kamer laten weten.

Lees verder
8 december 2002

Nieuwjaarsfeest in poptempel 013

Zondagmiddag 5 januari houd de SP een groot nieuwjaarsfeest in de poptempel 013 in Tilburg. Naast diverse optredens zal ook Jan Marijnissen aanwezig zijn op dit feest waar alle leden welkom zijn.

Lees verder
6 december 2002

VGZ-kantoor terug in Oss?

In het najaar heeft de SP geprotesteerd tegen de sluiting van het VGZ-kantoor in Oss aan de Looveltlaan. Met name ouderen en allochtonen maken veel gebruik van het kantoor voor het regelen van hun ziekenfondszaken.

Lees verder
6 december 2002

Fantastische overwinning

De peilingen waren natuurlijk al hoopgevend maar het moest nog wel echt gebeuren op 20 november. De winst kwam en de SP kreeg er twee zetels bij en ging van 13 naar 15 en bleef daarmee veruit de grootste partij in Oss. Acht verkiezingen op rij winst, uniek in de Nederlandse historie.

Lees verder
27 november 2002

SP pleit bij VGZ voor terugdraaien sluiting kantoor Looveltlaan

Op 1 oktober 2002 sloot de VGZ haar kantoor aan huis aan de Looveltlaan. Oss heeft sindsdien met haar bijna 70.000 inwoners geen eigen VGZ kantoor meer. Voor een persoonlijk advies moet men voortaan naar Den Bosch of Nijmegen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier