h

Politiek café Zout

9 april 2019

Lilian Marijnissen hoofdgast in Zout

Foto: SP

In Zout van zondag 14 april politca Lilian Marijnissen,  schrijver en columnist Ozcan Akyol, historicus Gerard Rooijakers  en Volkskrant journalist Loes Reijmer. Hoofdgast is Lilian Marijnissen en zij zal door gastinterviewer Ozcan Akyol stevig ondervraagd worden. Bij navraag waarover was zijn antwoord: ‘ik maak haar af’. Dan moet hij toch van goed huize komen om deze scherpe Osse politica in de hoek te drijven.

Lees verder
3 maart 2019

Herman Tjeenk Willink in Zout

Foto: SP

Herman Tjeenk Willink is de hoofdgast in Zout. Verder staan op het programma de ondermijnende criminaliteit met strafrechtadvocaat Erik Tomas en CDA-Tweede Kamerlid Madeleine van Toorenburg en daarnaast de provinciale verkiezingen met de lijsttrekkers van de 3 grootste linkse partijen.

Lees verder
3 februari 2019

Politiek café Zout 10 februari 2019

Foto: SP

Hoofdgast is Prof. Wim van Saarloos, de president van de prestigieuze Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. Hij wordt geïnterviewd door gastinterviewer Prof. Theo Rasing, die al eens eerder in Zout op bezoek was. Beiden zijn zeer prominente natuurkundigen met een grote staat van dienst. 

Lees verder
6 januari 2019

Wim van Dorst bedankt voor zijn jarenlange inzet

Foto: SP

Wim van Dorst ontvangt uit handen van Mari-Anne Marijnissen een “Peperstraat bon” als dank voor zijn grote inzet bij "Het Vierde Beeld", Speeltuin Elckerlyc, politiek café Zout en vele andere andere activiteiten.

Lees verder
6 januari 2019

Jan Siebelink hoofdgast in Zout

Foto: SP

In de Zouteditie van zondag 13 januari zal de bekende schrijver Jan Siebelink geïnterviewd worden door zijn jeugdvriend, de journalist John Jansen van Galen. Verder is er een interview met schrijver/journalist Arjen van Veelen over het moderne Amerika en de invloed van president Donald Trump. Met FNV onderhandelaar Tuur Elzinga wordt terug en vooruit geblikt op de (mislukte) pensioenonderhandelingen.

Lees verder
2 december 2018

Politiek café Zout zondag 9 december

Foto: SP

In Zout een gastinterview van John Jansen van Galen met sociaal wetenschapper Herman Vuijsje, die vindt dat er in ons land sprake is van opgeklopt racisme. Met Sinan Can, die de vorige keer door een buitenlandse reis verstek moest laten gaan, wordt gesproken over de politieke situatie in Turkije en het Midden-Oosten. Ook de omstreden Osse mestfabriek staat op de agenda.

Lees verder
3 november 2018

Politiek café Zout zondag 11 november

Foto: SP

In Zout van zondag 11 november een interview met Jan Terlouw door gastinterviewer en landelijk SP voorzitter Ron Meyer, een gesprek met Marijke Naezer over het nut van online seks voor de jeugd en een debat over duurzame energie, in het bijzonder over het mega-windmolenpark in de polder.

Lees verder
9 oktober 2018

Politiek café Zout zondag 14 oktober

Foto: SP

Zout start het nieuwe seizoen met een aantal spraakmakende gasten. Documentairemaker Sinan Can, schrijver/dichter Qader Shafiq, singer-songwriter Björn van der Doelen, wethouder Joop van Orsouw, Ge Wagemakers, professor Ton Wilthagen, Tweede Kamerlid Bart van Kent.

Lees verder
31 maart 2018

Zout zondag 8 april 2018

Foto: SP

In Zout , journalist Jan Tromp, de hoogste Nederlandse recherchebaas Wilbert Paulissen, de Afghaanse dichter publicist Qader Shafiq en de Oijense natuurontwikkelaar Jos Rademakers.

Lees verder
9 maart 2018

Osse lijsttrekkers in Politiek café Zout

Foto: SP

Zondag 11 maart staat  Zout in het teken van de lokale verkiezingen. Alle lijsttrekkers komen op het podium. Burgemeester Wobine Buijs en Theo van Duren spreken columns uit. Gastinterviewer is Commissaris van de Koning Wim van de Donk, die Paul Spapens meebrengt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier