h

Jeugd

22 november 2022

35 SP kinderlintjes uitgereikt

Foto: SP

35 kinderen ontvingen een SP Kinderlintje uit handen van burgemeester Wobine Buijs. Ook initiatiefneemster Lilian Marijnissen was aanwezig Het was weer een fantastische avond voor deze kinderen. Maar ook voor de meegekomen ouders, leerkrachten,buren en mensen uit allerlei organisaties.

Lees verder
19 oktober 2022

SP: Problemen leerlingenvervoer onderwijs

Foto: SP

Leerlingen die gebruik maken van het speciaal onderwijs kunnen een beroep doen op leerlingenvervoer. Onze gemeente organiseert dan het vervoer van het woon- of verblijfsadres naar de betreffende onderwijsinstelling. De SP ontvangt steeds meer geluiden en praktijkvoorbeelden dat er problemen zijn rondom het leerlingenvervoer. Dit heeft grote gevolgen voor kinderen die hier afhankelijk van zijn.

Lees verder
15 oktober 2022

Kinderlintjes 2022 komen eraan

Foto: SP
4 september 2022

Die verdient nou echt een lintje!

Foto: SP

Vaak wordt dat gedacht en gezegd wanneer iemand zich groothartig, belangeloos en menslievend opstelt. Voor volwassenen bestaat er de bekende jaarlijkse lintjesregen. Maar ook de jeugd tot en met 17 jaar kan gehuldigd worden. Jaarlijks worden in de maand november in de gemeente Oss de SP-Kinderlintjes uitgereikt.

Lees verder
4 september 2022

Apenstreken in Elckerlyc

Foto: Ruud Rogier

Op zondag 11 september organiseert speeltuin Elckerlyc een familiedag.  Met het thema 'Apenstreken' . Er zijn dan allerlei spelletjes en kunnen de kinderen knutselen en schilderen.

Lees verder
18 augustus 2022

Kermisfeesten? SP Oss in actie!

Foto: SP

De Osse kermis staat weer voor de deur, voor velen een week om het hele jaar naar uit te kijken. Door het uitblijven van een locatieprofiel dat nodig is om een evenement te kunnen organiseren, kunnen dit jaar de Kermisfeesten echter wéér niet door. Afgelopen maandag veegde de rechter de vergunning van tafel omdat de voorbereiding onzorgvuldig was uitgevoerd. De Osse SP komt daarom in actie en zal tijdens de kermis de bezoekers van de kermis vragen naar hun mening over de kermisfeesten. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier