h

Sport

2 juli 2018

Paul Peters Tribuneloop in Oss

Foto: SP

Woensdag 11 juli

Op woensdag 11 juli is de Osse binnenstad het decor van de Paul Peters Tribuneloop, voorheen de Tribuneloop. Op initiatief van de SP is de naam gewijzigd, als eerbetoon aan SP-icoon en medeorganisator van de Tribuneloop Paul Peters, die eind vorig jaar overleed. Deze wedstrijd maakt deel uit van het Maasland Run Classic circuit 2018. Iedereen die hardlopen leuk vindt, jong of oud, beginner of gevorderde, kan meedoen.

Lees verder
29 oktober 2016

SP wil voorlopige stop van gebruik kunstgrasvelden

Foto: SP

De SP vindt dat er niet langer gesport moet worden op kunstgrasvelden tot dat onomstotelijk vast is komen te staan dat sporten op dergelijke velden geen risico's met zich meebrengt. De clubs moeten onderling afspraken maken, zodat de competitie wel doorgang kan blijven vinden.

Lees verder
9 oktober 2016

Kunstgrasvelden gevaar voor volksgezondheid?

Onlangs maakte het onderzoeksprogramma Zembla bekend dat het RIVM-onderzoek naar de veiligheid van kunstgrasvelden onvoldoende is uitgevoerd op volksgezondheidaspecten. De rubber kunstgraskorrels worden in verband gebracht met een verhoogde kans op kanker.Lees verder
20 september 2016

SP wil geen contributieverhoging sportclubs

Foto: SP

Bij sportclubs wordt hard gewerkt om de forse bezuinigingen van dit college (VDG, CDA, VVD) op te vangen. De sportverenigingen zijn met diverse initiatieven gekomen om efficiënter te werken, zoals het beter benutten van de accommodaties en het verhogen van de eigen inkomsten. Vanuit de sportclubs ontvangt de SP steeds meer uitingen van zorg. Voor veel clubs is overleven alleen mogelijk door het verhogen van de contributie. Dit brengt de clubs in een negatieve spiraal. Het is de vraag of deze methode toekomstbestendig is: een hogere contributie zorgt immers voor een hogere drempel om lid te worden van de lokale sportvereniging.

De SP vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Lid zijn van een sportvereniging hoort daarbij en is tevens belangrijk voor de ontwikkeling- en gezondheid van kinderen. Verdere contributieverhogingen, als gevolg van de bezuinigingen, is voor de SP onacceptabel.

Lees verder
18 juli 2016

Individuele foto's Tribuneloop

Foto: SP

Hier geeft  Paul Peters het startschot voor de Tribuneloop. Alle andere individuele foto's van alle lopers en van de prijsuitreiking  kunt u vinden onder deze link.

Lees verder
7 juli 2016

Record aantal deelnemers bij Tribuneloop

Woensdagavond stonden er 200 hardlopers aan de start bij de Tribuneloop om 5 of 10 km hard te lopen door het Osse centrum. Het was de 33e keer dat de SP deze wedstrijd, samen met AV-Oss “78, organiseert.

Het startschot werd gegeven door Paul Peters. De Tribuneloop is een onderdeel van de SP-Maasland Run Classic, een verzameling van 9 hardloopwedstrijden in de regio Oss. Ook dit jaar zijn er weer wedstrijdfoto’s gemaakt.

 

Ook dit jaar zijn er weer wedstrijdfoto’s gemaakt.

 
Foto: SP
 
Alle uitslagen en individuele foto's van de deelnemers zijn te vinden op www.maaslandrunclassic.nl  en www.avoss78.nl
 
 

Foto: SP
 
Lees verder
2 juli 2016

Woensdag 6 juli Tribuneloop in Oss

Foto: SP

Op woensdag 6 juli vindt in de Osse binnenstad de Tribuneloop plaats. De Tribuneloop is de zesde wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit 2016. Iedereen die hardlopen leuk vindt, jong of oud, beginner of gevorderde, kan aan deze wedstrijd meedoen. De start is om 19.30 uur, zowel voor de 10 als voor de 5 kilometer. Na afloop is er een prijsuitreiking.

Lees verder
1 maart 2016

Voetbalclub OKSV naar sportpark korfbalvereniging TOG?

Foto: sp / astrantia.nl

Naar aanleiding van het artikel ‘Clubs Overlangel willen samengaan op één  sportpark’  in het Brabants Dagblad  heeft de SP  de volgende vragen gesteld:

Lees verder
3 juni 2015

Tribuneloop weer succes

Foto: Paul Peters

Woensdagavond stonden er bijna 200 hardlopers aan de start bij de Tribuneloop om 5 of 10 km hard te lopen door het Osse centrum. Het was de 32e keer dat de SP deze wedstrijd, samen met AV-Oss “78, organiseert.

Lees verder
31 mei 2015

32e Tribuneloop

Woensdagavond 3juni organiseert de SP i.s.m. AV-Oss'78 voor de 32e keer de Tribune-Loop door het osse centrum.  De deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden  5 of 10 kilometer. De Tribune-Loop maakt deel uit van het SP-Maasland Runclassic circuit, een reeks 10 kilometer wedstrijden in de regio.

Lees verder

Pagina's

U bent hier