h

TK verkiezingen 2010

9 november 2010

SP praat over economie


Paul UlenbeltAanstaande donderdagmiddag komt SP-Tweede Kamerlid Paul Ulenbelt naar Oss om te praten over de economie. Aan het gesprek nemen namens het OIK Ed de Leeuw, Rob Prins en Jos vd Hurk deel. Namens Bouwend Nederland praat Lambert Hendriks mee. Bij het gesprek zijn ook aanwezig Fabian van der Horst, namens de directie van de Rabobank, en Burgemeester Herman Klitsie. Namens de Osse SP nemen Jules Iding en Paul Peters deel.

Lees verder
15 juni 2010

SP stemmers bedankt!De SP eindigde wederom als de grootste partij in Oss. De PVV en de VVD zaten ons aardig op de hielen. De SP zat in een behoorlijke dip, maar onze lijsttrekker Emile Roemer heeft ons met steun van duizenden partijleden in 3 weken tijd weer op 15 zetels gebracht.

Oss is nog steeds een echte SP stad. Als we onze score doortrekken naar Nederland zou de SP zelfs 30 zetels hebben gehaald.

Dat nu rechtse partijen als VVD en PVV zo’n grote uitslag hebben geboekt, is niet om echt vrolijk van te worden. De crisis kwam van rechts en veel mensen denken nu de oplossingen ook. Voor de SP is er geen enkele reden om nu op de lauweren te gaan rusten. Op 24 november staan de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur. We trekken alles uit de kast om onze SP kiezers te behouden en nieuwe te winnen.

Lees verder
7 juni 2010

Campagne gaat door tot het laatstKies SP!

Wie denkt dat de campagne al is gestopt heeft het mis. In Oss en omgeving zijn tot en met woensdag nog tientallen SP-ers actief.

Maandag en dinsdag worden er bij duizenden huizen nog folders en SP-sponzen bezorgd.

Dinsdagochtend staan SP-ers op het NS-station in Oss en direct daarna wordt de osse weekmarkt bezocht om kiezers op te roepen om woensdag SP te stemmen. De verkiezingsborden worden "opgefrist" met onze Emile Roemer en DTV zendt een SP-advertentie uit.

THUISBLIJVEN HELPT NIET, SP STEMMEN WEL.

Lees verder
1 juni 2010

Verkiezingsavond 9 juniOp de verkiezingsavond 9 juni staat de deur op het SP kantoor Linkensweg 40 open voor alle leden en vrienden van de SP. Vanaf 20.00 uur staat de koffie klaar.

Vanaf 21.00 uur komen de eerste uitslagen binnen. Met een hapje en een drankje om de spanning te verlichten, denken we om 23.00 uur te weten wat het resultaat van al onze inspanningen is.

Dus zorg dat je erbij bent!

Lees verder
25 mei 2010

Kiezen!welke zal ik kiezen?

Kiezen!

natuurlijk:SP!

Lees verder
17 mei 2010

Dinsdag 18 Mei Den Bosch Emile Roemer On TourIn het kader van de Tweede Kamerverkiezingen zal Emile Roemer op dinsdag 18 mei Den Bosch aandoen. Hier treft u het programma aan dat zich afspeelt in de Verkadefabriek.

Lees verder
29 april 2010

SP viert op 1 mei de Dag van de AOWAanstaande zaterdag viert de SP op 28 plaatsen in het land de ‘Dag van de AOW.’ SP-leider Emile Roemer trapt de actie af in Den Helder: “De erfenis van Drees dreigt door CDA, D66, PvdA en Groenlinks overboord te worden gegooid. Wij staan pal voor Drees. Arm en oud mogen nooit meer in één zin genoemd worden.”

Lees verder
28 april 2010

De Eerste De Beste.De Osse SP-ers waren er weer als de kippen bij om als eerste op de verkiezingsborden te verschijnen. Maandag werden de eerste borden gezet en dinsdag waren de SP-mensen met plak en posters al op pad. Op sommige plekken moesten zij op dinsdag zelfs nog even wachten tot de werkers van de gemeente klaar waren met het plaatsen


Lees verder

U bent hier