h

Nieuws uit 2009

15 december 2009

SP Klachtenmeldpunt over Brabant Zorg

De SP afdeling Oss heeft de afgelopen tijd diverse klachten ontvangen van familieleden van bewoners die in zorginstellingen van Brabant Zorg verblijven. Met name over de gigantisch gestegen waskosten en extra kosten voor activiteiten en extra zorg.

Waskosten die gestegen zijn van € 70,- per maand naar wel € 200,- per maand. En als mensen vaker dan een maal per week willen douchen moet hiervoor bijbetaald worden. Dit terwijl Brabant Zorg over 2008 een positief resultaat boekte van maar liefst 3,3 miljoen euro en een eigen vermogen heeft van ruim 19 miljoen euro.

Lees verder
15 december 2009

Zout


Afgelopen zondag wederom een volle Groene Engel bij aflevering 101 van politiek café Zout.

Lees verder
6 december 2009

Ambulante handel in winkelcentrum De Ruwaard


Brief aan wethouder van Loon

Lees verder
5 december 2009

Naar Den Haag


Op vrijdag 15 januari is de osse SP uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de Tweede Kamer in Den Haag. De Haagse SP-fractie ontvangt iedere vrijdag een een andere SP-afdeling uit het land. Met de eigen SP-touringcar worden de mensen opgehaald en na afloop weer thuisgebracht.

Lees verder
29 november 2009

500 bezoekers nieuwe ledendag SP


Zo’n 500 nieuwe leden van de SP, waaronder verschillende nieuwe osse leden, hebben zaterdag een bezoek gebracht aan de Tweede Kamer. Ze kregen een rondleiding door het Kamergebouw en konden in discussie met SP-Kamerleden over onder andere de AOW, de kredietcrisis en de publieke zaak.

Poppe in gesprek

Lees verder
27 november 2009

Opschoondag in Het Woud

Afgelopen zaterdag is er in het Woud een opschoondag gehouden. Met een kleine 40 personen werd er vanaf 10.00 uur, gewapend met prikkers, schoffels, bladzuigers e.d. een begin gemaakt met het schoonmaken van de brandgangen en andere plekken waar afval lag of onkruid groeide. Voor de kinderen waren er zelfs 2 zwarte pieten aanwezig die volop meewerkten. We kunnen spreken van een eerste succes in deze wijk die moet bijdragen aan een betere leefbaarheid.

Lees verder

Pagina's

U bent hier