h

Osse website groot succes

13 december 2003

Osse website groot succes

Al enige jaren heeft de SP afdeling Oss een eigen website. Deze wordt trouw bijgehouden door Pieter Pijnenburg. Wat nu opvalt is dat onze website steeds vaker wordt opgezocht.

De bezoekersaantallen stijgen de laatste jaren enorm. Pieter Pijnenburg: “Nieuwsvergaring via de website wordt steeds belangrijker. Nu zitten we op een kleine tweehonderd bezoekers per dag. Dat zijn er zo'n 70.000 per jaar.” Natuurlijk wordt steeds het laatste nieuws zo snel mogelijk op onze site geplaatst.

Maar er is meer. Je kunt kennismaken en in contact komen met onze raadsleden en wethouders. Er staat een stukje historie in van de afdeling, allerlei activiteiten, de hulpdienst en onze agenda. Uiteraard vindt u ook ons verkiezingsprogramma in z'n geheel terug. Natuurlijk zijn we ook interactief. Elke maand wordt er een stelling geponeerd door Polleke. Zeker weten dat onze bestuurders voordat ze hun stukken schrijven eerst even Polleke raadplegen!

U bent hier