h

SP 2de Kamerlid Krista van Velzen in Zout

13 december 2008

SP 2de Kamerlid Krista van Velzen in Zout


Aanstaande zondag 14 december zijn en twee olympiërs te gast in politiek café Zout. De schermer Bas Verwijlen en volleyballer Bas van de Goor. In de Themadiscussie praten zij over hun sport, de Olympische spelen en nog veel meer.

De hoofdgast is Theo van Duren. Theo is een van de vaste columnisten van Zout en hij behaalde onlangs een derde plaats op het camerettenfestival. Wie is deze man en is hij werkelijk zo wars van de natuur?

In de Kwestie staat het vraagstuk van al dan niet legaliseren van softdrugs en het al dan niet handhaven van coffeeshops op de agenda. CDA Kamerlid Cisca Joldersma gaat in debat SP Kamerlid Krista van Velzen.

In Zout treden zondag The Dazzling Four op met onvervalste soul, Wouter ter Haar spreekt zijn maandelijkse column uit, natuurlijk is er cabaret en de Zoutquiz en Zout wordt afgesloten met het Zoutlied van Willeke Berendsen en Henk Sterken.

Zout wordt gehouden in de grote zaal van cultuurpodium de Groene Engel aan de Kruisstraat en start klokslag 16.00 uur.

U bent hier