h

Actie voeren met de pen

17 december 2008

Actie voeren met de pen

Zo'n 70 mensen namen deel aan het Regionaal Dictee van Het Rode Kruis.Ons SP team was de enige vertegenwoordiging vanuit de politiek. Het was een "gevecht" met de Nederlandse taal. Een beetje om te winnen voor wie die illusie mocht hebben, maar voornamelijk om de kas van het Rode Kruis te spekken! Vandaar ook een prijs voor het team met de meeste fouten. Voor iedere fout moest betaald worden.

Na welkom, uitleg en foto's ging oud burgemeester Eppo van Veldhuizen van start, op dezelfde manier als bij het Nationaal Dictee op tv. En wie dacht dat het dan muisstil zou zijn om maar niets te missen van de tekst, nou vergeet het maar! Uit de zaal werd van alles geroepen; kortom gezelligheid troef.

Voor het Rode Kruis was het vast een geslaagde avond, ondanks dat de uitslag wat later bekend was (ongeveer 2 uur later) dan gepland. Voor het SP team was dit weer eens een andere manier van actie voeren!

U bent hier