h

Verslagenheid bij bestuur en fractie van SP-Oss

20 december 2007

Verslagenheid bij bestuur en fractie van SP-Oss

Het bestuur en fractie van de SP-afdeling Oss hebben vandaag met grote verslagenheid gereageerd op het overlijden van Sophie Claassen (18), dochter van onze afdelingsvoorzitter en fractiegenoot Marleen Claassen en haar man Rik, medewerker van de SP-Hulpdienst.

Sophie kwam vanochtend door een tragisch ongeval op het treinstation van Oss om het leven.

Tijdens de raadsvergadering van vanavond heeft de raad een emotionele minuut stilte in acht genomen om stil te staan bij dit drama. De raadsvergadering is in overleg met de SP-fractie en burgemeester Klitsie ingekort tot maar een agendapunt wat per sé besloten moest worden. De rest wordt doorgeschoven naar volgend jaar.

SP-Oss wenst Marleen, Rik en Nina heel veel sterkte toe met dit verlies waarbij woorden tekort schieten.

U bent hier