h

Bovenregionale aantrekkingskracht

16 december 2007

Bovenregionale aantrekkingskracht


"De gemeente Oss is één van de initiatiefnemers van Winterland Oss. Het wordt een groots evenement dat zijn weerga in de regio niet kent. Uiteraard in eerste instantie bedoeld voor onze eigen inwoners. Maar dankzij de verrassende programmering is Winterland zeker ook aantrekkelijk voor mensen van buiten de regio. Winterland is een uniek platform waar cultureel Oss zich aan een breed publiek kan presenteren. Een publiek dat zo hernieuwd kennismaakt met Oss en dat ook ná de festiviteiten graag terug zal komen. Bedrijven, en met name de grote sponsoren, biedt Winterland de unieke mogelijkheid om de eigen medewerkers en relaties eens in een andere sfeer te ontmoeten. Winterland Oss wordt een feest dat niemand mag missen."

Jules Iding, wethouder Evenementen

Jaarlijks terugkerend evenement
'De Winter begint... Het is Winter' wordt een jaarlijks terugkerende periode waarin het publiek een diversiteit aan winterse activiteiten krijgt aangeboden. De meeste activiteiten zijn gericht op een breed publiek.

Bij de invulling van deze winterperiode etaleert Oss vooral de stad en haar kernen. Sfeervol, contrastrijk. Het succes van zo'n unieke winterperiode wordt grotendeels bepaald door het feit dat organisatoren van de verschillende evenementen en de gemeente vooral in promotionele zin de krachten weten te bundelen. Kijk voor meer informatie op: www.dewinterbegint.nl


Foto: Hans van der Poel

U bent hier