h

Jongerenavond met Harry van Bommel geslaagd

14 december 2005

Jongerenavond met Harry van Bommel geslaagd

Maandagavond 12 december organiseerde de SP Afdeling Oss een kennismakingsavond speciaal voor jongeren. Het eerste gedeelte van de avond stond in het teken van Europa. Tweede kamerlid Harry van Bommel leidde een interessante discussie over hoe nu verder met Europa na het afwijzen van de grondwet.

Jongerenavond met Harry van Bommel

Het gedeelte na de pauze was een kennismaking met de lokale SP door afdelingsvoorzitter Paul Peters. Hij vertelde over wat de SP drijft en welke activiteiten de SP allemaal organiseert, variërend van politiek café Zout tot cultuurspektakel het Vierde Beeld en de Skateloop.

SP-Wethouder Jules Iding ging daarna met de jongeren in discussie over wat jongeren drijft om de politiek in te gaan. Dit leverde een hoop inspiratie en veel goede ideeën op dus deze club zal zeker nog van zich laten horen!

Wil je weten wat je als jongere binnen de SP kunt doen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lilian Marijnissen:
E lilianmarijnissen@hotmail.com
T 06 18 062 125.

ROOD, jongeren in de SP

U bent hier