h

Acht voor Jules Iding

22 december 2005

Acht voor Jules Iding

Onlangs werd Jules Iding, SP-wethouder voor ruimtelijke ordening, gesignaleerd op het congres Vastgoedmarkt Brabant in het Philipsstadion. Toegangsprijs 900 euro(!) Jules ging niet zomaar naar zijn geboortestad, hij was uitgenodigd met een vijftal andere wethouders van grote Brabantse steden om uit te leggen wat de Osse plannen zijn in 2006 op het terrein van onroerend goed.

Jules IdingZijn verhaal gooide hoge ogen bij journalist Ton de Jong van het Brabants Dagblad die zijn bijdrage op een 8 taxeerde. Ondanks zijn pragmatische inslag wist Jules in dit gezelschap van grijs en donkerzwart ook de SP-idealen goed voor het voetlicht te brengen.

Een van zijn uitspraken luidde: "Wie niet waagt, blijft altijd maagd." Jules spreekt uit ervaring. Hij is recent opa geworden.

U bent hier