h

Nieuwjaarsfeest in poptempel 013

8 december 2002

Nieuwjaarsfeest in poptempel 013

Zondagmiddag 5 januari houd de SP een groot nieuwjaarsfeest in de poptempel 013 in Tilburg. Naast diverse optredens zal ook Jan Marijnissen aanwezig zijn op dit feest waar alle leden welkom zijn.

Jan Marijnissen
Jan Marijnissen

Vanaf 13.00 uur gaan de zalen van 013 in Tilburg open. Er zijn optreden van o.a The New Cool Collective in Big Band bezetting, onvervalste Rock & Roll van Magic Dave & The Wheelers, Bob Fosko en vele anderen waaronder ook een aantal Osse bluesmuzikanten. Vanzelfsprekend zal ook Jan Marijnissen de aanwezigen toespreken en alle kandidaat Kamerleden zullen aanwezig zijn.

Al met al belooft het een feestelijke start van het nieuwe jaar te worden. Het einde van het feest zal ca. 17.30 uur zijn. Er zijn 2000 kaarten beschikbaar voor SP-leden en hun partners. De kaarten zijn gratis en te bestellen via telefoon: 010 2435555 of via e-mail: receptie@sp.nl .

Ook in Oss kunt u voor kaarten bellen met Ans van Heumen, tel.: 0412 648660. Tilburg is met de trein vanuit Oss ca. 30 minuten en het is dan 5 minuten lopen naar 013.

U bent hier