h

SP pleit bij VGZ voor terugdraaien sluiting kantoor Looveltlaan

27 november 2002

SP pleit bij VGZ voor terugdraaien sluiting kantoor Looveltlaan

Op 1 oktober 2002 sloot de VGZ haar kantoor aan huis aan de Looveltlaan. Oss heeft sindsdien met haar bijna 70.000 inwoners geen eigen VGZ kantoor meer. Voor een persoonlijk advies moet men voortaan naar Den Bosch of Nijmegen.

In een brief aan de VGZ pleit de SP voor het terugdraaien van deze bezuinigingsmaatregel. Veel Ossenaren zijn verzekerd voor ziektekosten via de VGZ en voor bepaalde groepen zoals ouderen en allochtonen is een kantoor waar men persoonlijk gekend en herkend wordt van extra waarde.

Niet iedereen is even taalvaardig en handig met internet. De CZ groep lijkt het persoonlijke aspect hoger te waarderen. Zij heeft nog steeds een mobiele standplaats in Oss en omgeving en een tiental plaatselijke adviseurs.

Bekijk ook de brief van de SP aan VGZ (PDF-bestand)

U bent hier