h

Servicekosten Sterrebosflat

21 december 2002

Servicekosten Sterrebosflat

De actie van de bewoners van de Sterrebosflat samen met het ouderenplatform van de SP, levert steeds meer positieve resultaten op.

Cees GrootNadat eerder al was bereikt dat de voorgestelde verhoging van de servicekosten niet is door gegaan, worden nu de afzonderlijke bedragen van de servicekosten onder de loep genomen. Met gunstige resultaten voor de bewoners. De unanieme ondersteuning van de bewoners voor de actiegroep is niet alleen een stimulans voor de actiegroep, maar ook voor de directie van de stichting Maasland.

‘Dat is merkbaar in de onderhandelingen die buitengewoon voortvarend verlopen en nu vooral gericht zijn op het belang van de bewoners’ aldus Cees Groot van de SP die de actie coördineert. 'Vanzelfsprekend gaan we met de onderhandelingen door en blijven we uitgaan van de verwachting dat alles keurig in orde zal komen. Aan alle kanten hebben we daarvoor de medewerking'.

De aanhouders winnen.

Dossier Volkshuisvesting

U bent hier