h

Welzorg op het matje - 2

11 juli 2017

Welzorg op het matje - 2

De SP kreeg wederom veel reacties over de slechte manier van hulpverlening door Welzorg. Mensen die afhankelijk zijn van rolstoel moeten een week wachten tot er iemand komt repareren. Een mevrouw (87) wacht al vanaf januari op een nieuwe zitting voor haar rolstoel. Nog steeds kan ze niet in haar stoel zitten .Dan wordt er besloten dat ze een nieuwe rolstoel moet hebben, maar daarvoor moeten er allerlei mensen langs komen.Tot nu toe is er alleen maar gekeken en gepraat en kan deze mevrouw kan nergens heen.

De SP heeft de wethouder weer gevraagd waarom er nog steeds klachten zijn. Het  ging toch beter volgens haar? 
De Wethouder heeft beloofd om voor de vakantie een uitspraak te doen of we verder zaken doen met welzorg of dat we een andere oplossing hebben.

Reeds in februari trok de SP al aan de bel; Lees https://oss.sp.nl/nieuws/2017/02/welzorg-op-het-matje 

U bent hier