h

"Welzorg" op het matje

19 februari 2017

"Welzorg" op het matje

 

Foto: SP
Welzorg, leverancier van onder meer rolstoelen en scootmobielen, krijgt in Oss nog tot eind maart de tijd om haar dienstverlening te verbeteren. De instelling ligt in heel Nederland al lange tijd onder vuur. Zo zijn er klachten over late leveringen en slechte telefonische bereikbaarheid.

De SP raadslid Marie Therese Jansen pleitte in een commissievergadering voor het opstellen van een duidelijk verbeterplan, zoals de gemeente Uden heeft gedaan.

Wethouder Van de Ven gaf aan dat Oss er 'strak bovenop zit'. Ze hoopt dat Welzorg er op korte termijn in slaagt om de situatie te verbeteren. De instelling krijgt hiervoor tot eind maart de tijd. Nu meteen breken met Welzorg is volgens de wethouder geen goed plan omdat er niet op korte termijn een alternatief voorhanden is.

U bent hier