h

Je komt er niet op, je komt er niet af

23 april 2008

Je komt er niet op, je komt er niet af

QPark

Deze tekst stond op het pamfet dat door SP en PvdA uitgedeeld werd tijdens de actie tegen QPark. De slagboom werd symbolisch doorgezaagd omdat het parkeren bij het NS station zeer gevaarlijke situaties oplevert omdat de slagbomen vaak niet werken. Ook weten de bezoekers niet dat je gratis iemand even kunt ophalen of wegbrengen.

Zelfs tijdens deze actie deden de bomen het weer niet wat tot hachelijke situaties leidde. De journalist van Omroep Brabant ondervond aan de lijve dat hij de parkeerplaats niet meer af kon. Reacties als: eindelijk gebeurd er iets” en “goed dat jullie dat doen” werden veel gehoord.

De zaagactie is nu nog symbolisch maar op het pamflet stond dat het, indien Prorail niets laat horen, een training was voor het echte werk.

Lees de brief die naar Prorail/Q park is gestuurd.

Fotoverslag:

QPark QPark QPark QPark

U bent hier