h

Luisterversie verkiezingsprogramma’s

5 november 2006

Luisterversie verkiezingsprogramma’s

Voor de Tweede Kamerverkiezingen is een luisterversie gemaakt van de verkiezingsprogramma’s. Speciaal voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn of een andere leesbeperking hebben.De programma’s van 12 politieke partijen zijn op één cd-rom verzameld. De cd-rom is aan te vragen.

De organisatie Dedicon heeft alle politieke partijen de mogelijkheid geboden om hun verkiezingsprogramma in te laten spreken en op één speciale CD te verzamelen. PvdA, CDA, VVD, GroenLinks, SP, D’66, ChristenUnie, SGP, Partij voor Nederland, Een NL, Partij voor de Dieren en Lijst Fortuyn maakten van deze mogelijkheid gebruik.

Jan Marijnissen sprak een persoonlijke inleiding in.

Mensen met een leeshandicap kunnen de cd-rom met verkiezingsprogramma’s (in Daisy-formaat) gratis aanvragen bij Dedicon via telefoonnummer 0486-486 486 of door een e-mail te sturen naar abonnee@dedicon.nl.

Dedicon-website

U bent hier