h

Kickbokser Albert Kraus geeft startschot Tribuneloop 29 mei

24 mei 2024

Kickbokser Albert Kraus geeft startschot Tribuneloop 29 mei

Foto: SP

Op woensdag 29 mei zijn de straten van het centrum van Oss het decor van de Paul Peters-Tribuneloop. Kickbokser Albert Kraus, bekend als “The Hurricane”, komt naar de Linkensweg om het startschot te verrichten. Zijn zoon Gradus is in zijn voetsporen getreden maar heeft nu een toernooi in Japan. Anders hadden ze beslist samen het startschot gegeven!

Foto: SP

Iedereen die hardlopen leuk vindt, beginner of gevorderde, kan meedoen. Neem supporters mee, dan kun je na afloop van de wedstrijd lekker genieten op een terrasje in de Osse binnenstad.

De start van de 5 en de 10 kilometer van de Paul Peters Tribuneloop is om 19.30 uur. Inschrijven kan vanaf 18:00 uur tot een kwartier voor aanvang, op de Linkensweg 40-A in Oss. De kosten voor deelname bedragen 6 euro.

De Paul Peters Tribuneloop wordt mede mogelijk gemaakt door de SP in Oss. In 1983 is de Tribuneloop voor de eerste keer gehouden in het kader van het 10 jarig bestaan van de SP in Oss. Bedenker van het evenement en de helaas in 2017 overleden grote man achter de schermen, was SP-voorman Paul Peters.

Voor meer informatie:

Danielle Broeksteeg
Tel: 0618807128
Email: danielleboeijen@hotmail.com

Romy van Zeeland
Tel: 06-10315290
Email: fjmvanzeeland@ziggo.nl

 

U bent hier