h

SP-raadslid Marie-Therese Janssen geridderd

26 april 2024

SP-raadslid Marie-Therese Janssen geridderd

Foto: SP

Tot haar grote verassing is vandaag SP-raadslid Marie-Therese Janssen geridderd. Niet zozeer vanwege haar raadswerk, maar vooral voor haar tomeloze inzet voor de mensen die het moeilijk hebben en voor de ouderenzorg.

Daarbij hoort ook haar betrokkenheid bij de Stichting Droomkinderen die kinderen met autisme begeleidt en ondersteunt en voor haar voorzitterschap van de Stichting Helpende Handen Oss die er is voor de minima. Speciale aandacht is er natuurlijk voor het realiseren van het eerste zorgbuurthuis in Nederland in de Osse Schadewijk. Daar is zonder bureaucratie, maar met vertrouwde gezichten en samen met de buurt een thuis wordt gekomen voor mensen die niet meer goed zelfstandig kunnen wonen.

Proficiat Marie-Therese, het is je van harte gegund.

U bent hier