h

Jury SP-Kinderlintjes bekend

28 oktober 2023

Jury SP-Kinderlintjes bekend

Foto: SP

De jury die de aanmeldingen beoordeelt en bepaalt welke kinderen en jongeren in aanmerking komen voor een kinderlintje, wordt elk jaar opnieuw bijeen gezocht.
Dit jaar bestaat de jury uit:
Midas Zuiddam: voorzitter van de Jongerenraad Oss,
Dan Wildeman: hoofdredacteur van Dtv Nieuws,
Mireille Claessens-van Lieshout: eigenaar Medifit en bestuurslid  ondernemersvereniging TIBO
Herman Tibosch : Algemeen directeur Museum Jan Cunen.

Kinderen kunnen nog steeds aangemeld worden voor een SP Kinderlintje.
Het kan gaan om kinderen die zich inzetten voor goede doelen: hardlopen om geld in te zamelen voor Kika, als vrijwilliger werk verrichten op de Kinderboerderij of bij het dierenasiel of rotzooi opruimen in de natuur.

Ook een kind dat elke week een potje gaat kaarten met zijn zieke opa. Of een klas die een dove medeleerling extra helpt. Soms zijn er echte helden die iemand van onder uit het ijs hebben gered of een mevrouw hebben bevrijd van een agressieve hond.

Dan heb je nog kinderen die veel betekenen voor hun club: leider zijn, of trainingen geven bij jongere kinderen, of het clubgebouw onderhouden. Bij de Wandelvierdaagse of bij het Kindervakantiewerk zijn ook kinderen actief, die goud waard zijn!
Kortom: het barst van de kinderen en jongeren (tot en met 17 jaar) in de gemeente Oss die nou  echt een lintje verdienen.

Meldt ze aan en zorg er zo voor dat deze kanjers eens goed in het zonnetje worden gezet en een inspiratiebron zijn voor hun omgeving! Ook een groepje aanmelden is mogelijk.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar: kinderlintjes@sp.nl

Vermeld in uw mail uw naam en telefoonnummer en natuurlijk de naam en leeftijd van diegene die een lintje verdient en de reden waarom.
Na de sluitingstermijn (6 november) komt de jury bij elkaar. Op 20 november is de uitreiking door burgemeester Wobine Buijs op het Osse gemeentehuis.

Meer info:
Comité SP Kinderlintjes,
Mari-Anne Marijnissen
Kinderlintjes@sp.nl
06-48051674

 

U bent hier