h

Marja van Lier wordt nieuw raadslid voor de SP

20 september 2023

Marja van Lier wordt nieuw raadslid voor de SP

Foto: SP

Marja van Lier wordt het nieuwe raadslid voor de SP in de gemeenteraad van Oss. Marja is pedagogisch medewerker en pedagogisch coach in de Kinderopvang. Zij zal in de raadsvergadering van donderdag 21 september geïnstalleerd worden. Marja zal zich gaan inzetten in het sociale domein.

Na de zomervakantie heeft Marie-France van Oorsouw zich teruggetrokken doordat haar werkzaamheden niet meer te combineren waren met het raadswerk. Marja gaat haar taken nu overnemen. Ze zal zich gaan inzetten voor de zorg, het onderwijs, jeugdhulpverlening, kinderopvang en passende kinderopvang, opvang voor kinderen die wat extra zorg nodig hebben.
Marja: “Ik wil het werk graag samen met de mensen aanpakken. Dus niet vanuit papieren en kantoor. Juist die aanpak vanaf de werkvloer maakt het dat ik voor de SP heb gekozen.”

U bent hier