h

SP-Oss doet mee aan campagne Kom op voor Nederland

9 augustus 2023

SP-Oss doet mee aan campagne Kom op voor Nederland

Foto: SP

Vrijdagavond 11 augustus gaan leden van de SP op pad in de Krinkelhoek met de campagne Kom op voor Nederland. Woensdag 9 augustus zijn er al kranten in de wijk verspreid. De leden bellen vrijdag aan om bij de bewoners steun voor de actie te vragen. Lilian Marijnissen, de lijsttrekker voor de SP bij komende verkiezingen, zal ook bij deze actie aanwezig zijn.

Verlaag de boodschappenprijzen
De prijzen zijn nog steeds hoog terwijl de meeste bedrijven veel winsten behalen. Hierdoor dreigt zelfs een miljoen mensen onder de armoedegrens te komen. Dat moet anders! De SP wil dat de prijzen worden verlaagd en vraagt hiervoor steun.

Op zondag 17 september is in Den Haag het grote Prinsjesdagprotest. Iedereen kan zich daarvoor aanmelden.

U bent hier