h

In Memoriam Albert Arends

6 juli 2023

In Memoriam Albert Arends

Foto: SP

De man van de straat is niet meer. Enorm getroffen zijn we door het totaal onverwachte overlijden van ons bestuurslid Albert Arends. Hij werd 68 jaar.
Albert was een lid van het eerste uur en een  rasechte SP’er. Een man van weinig woorden maar des te meer daden.

Zijn opa die tijdens de Tweede Wereldoorlog op alle mogelijke manieren onderduikers hielp en het verzet steunde met gevaar voor eigen leven was een grote inspiratiebron. Albert zat van 1994 tot 2018 in de Osse raad, maar hij bleef vooral een man van de straat. Hij kende veel mensen en veel mensen kenden hem. Hij was een van de voelsprieten van de SP en daarmee van onschatbare waarde voor ons werk binnen en buiten de raad.

Foto: SP
Hij zette zich in voor veilige, schone en leefbare wijken. En hij was blij als mensen naar hem toekwamen met hun problemen in wijk of straat om deze dan samen op te lossen. Bij zijn afscheid als raadslid kreeg hij een Zilveren Tomaat. Als dank voor zijn tomeloze inzet, duidelijke taal en kameraadschap.
Zijn bijdrage om te komen tot een ideale maatschappij waarin plaats is voor iedereen en waarin men elkaar waardeert zoals men is, zullen we nooit vergeten.
Albert, bedankt.
Bestuur en fractie SP Oss

Foto: SP

U bent hier