h

SP-leider Lilian Marijnissen komt met Humberto Tan naar Oss

13 februari 2023

SP-leider Lilian Marijnissen komt met Humberto Tan naar Oss

Foto: SP

‘De winst van eerlijk delen’-tour komt naar Oss. Op donderdag 2 maart gaat Lilian Marijnissen in gesprek met Humberto Tan over haar recent verschenen boek 'De winst van eerlijk delen'. Een gesprek over de huidige tijd en de ideeën voor de toekomst. Singer-songwriter Niels Geusebroek (bekend van de hits 'Take Your Time Girl'en 'Year Of Summer') zorgt live voor de muziek.

Een avond doorspekt met persoonlijke anekdotes, actuele feiten en keiharde argumenten. Waar heeft Nederland de verkeerde afslag genomen? En vooral: hoe vinden we de weg terug?

‘De winst van eerlijk delen’-tour doet verschillende steden in Nederland aan, waaronder Oss. Naast Humberto Tan gaat SP-leider Lilian Marijnissen tijdens de touravonden over haar boek in gesprek met andere bijzondere gasten zoals Amber Kortzorg, Fidan Ekiz, Patrick Lodiers, Sander de Kramer, Sinan Can, Bram Douwes en Leon Verdonschot.

De avond start donderdag 2 maart om 20.00 uur in theater De Lievekamp in Oss. Aanmelden voor de avond kan via www.dewinstvaneerlijkdelen.nl De toegang tot de avond is gratis.

 

U bent hier