h

Eerste succes huurders woningen ERESM Van Anrooijstraat en Wagenaarstraat

3 februari 2023

Eerste succes huurders woningen ERESM Van Anrooijstraat en Wagenaarstraat

Foto: SP

Met de bewoners van ERESM huurwoningen in de Van Anrooijstraat en Wagenaarstraat is de SP al bijna 1 jaar aan de slag om de Canadese vastgoedcowboy aan te sporen de woningen te isoleren en te verduurzamen en onderhoudsgebreken op te lossen. Her en der pakt ERESM gebreken aan. En nu plofte een brief binnen bij de gemeente Oss dat ze een plan gaan maken om de woningen te verduurzamen.

Binnen welke termijn werd niet aangegeven. Het is een klein stapje vooruit want tot nu toe wilde ERESM helemaal niks. De SP blijft de bewoners steunen in hun strijd voor verbetering van hun huurwoning. Ze betalen huur voor woongenot, niet voor woonellende.

U bent hier