h

Openbare avond 14 november: MET RAAD EN DAAD

9 november 2022

Openbare avond 14 november: MET RAAD EN DAAD

Foto: SP

Bent u benieuwd hoe de Osse politiek in elkaar steekt? Wat is de taak van raadsleden? Welke politieke onderwerpen staan nu op het programma? En wie zijn nu die mensen die voor de SP in de gemeenteraad zitten? Wat wilt u hen meegeven? De SP organiseert een openbare avond rond de SP-gemeenteraadsfractie. Het merendeel van de fractieleden zal aanwezig zijn op de avond.

Eerst zullen oudgedienden Jules Iding en Henk van Gerven in de historie duiken. Wanneer kwam de SP in de raad, wanneer kwamen ze in het college, welke belangrijke zaken heeft de SP aangepakt?

Daarna stellen de huidige raadsleden zich voor en vertellen over hun drijfveren. Ze lichten toe met welke politieke zaken zij zich specifiek bezighouden. Ook wordt er een video getoond met voorbeelden uit de raadspraktijk. Tot slot krijgt de zaal de ruimte om vragen te stellen en met ideeën te komen.

De avond is gratis toegankelijk voor iedereen.
De SP-fractie wil zich graag laten kennen!

Datum: maandag 14 november
Aanvang: 20:00 uur; inloop vanaf 19:45 uur
Plaats: Linkensweg 40-A in Oss
Graag aanmelden via oss@sp.nl

 

Reactie toevoegen

U bent hier