h

Sp-raadslid Jan van Kreij werkte een dag bij IBN

25 oktober 2022

Sp-raadslid Jan van Kreij werkte een dag bij IBN

Foto: SP

Jan van Kreij, gemeenteraadslid voor de SP in Oss werkte een dag mee in het groenonderhoud met twee ploegen van IBN: 'Het is erg leerzaam om eens mee te maken hoe het werk in het groenonderhoud wordt gedaan door IBN'.
De medewerkers van IBN groenonderhoud werken het hele jaar door planmatig de Osse wijken af waar ze zijn ingezet. De zelfstandige ploegen werken nauwgezet om in de beschikbare tijd aan de eisen van de gemeentelijke opzichters te voldoen.

Mocht je al last hebben van vooroordelen ten aanzien van IBN, meld je eens aan om een dag mee te werken in het groenonderhoud of bij een van de andere activiteiten van IBN in de regio. Er is volop werkgelegenheid bij IBN, ook voor mensen zonder afstand tot de arbeidsmarkt!

 

U bent hier