h

Ter herinnering aan Clemens-Jan Langens

15 september 2022

Ter herinnering aan Clemens-Jan Langens

Foto: SP

Een bijzondere partijgenoot en vriend is veel te vroeg van ons heen gegaan. Tientallen jaren was Clemens-Jan actief voor de SP. Niet de man van het gesproken woord, maar altijd actief als hij met muziek de politiek kon ondersteunen.

Foto: SP

Vele jaren lang was hij een van de drijvende krachten achter de jaarlijkse Mandela festivals die er door de SP in de jaren 80 en 90 in Oss werden georganiseerd. Hij ging als drummer ook mee op de landelijke Mandela tour. En trok hij samen met Jan Marijnissen het land in naar politieke bijeenkomsten. En bij de Elckerlyc-festivals  was hij barman, kaartverkoper en drummer van de C-Jays. Zijn drumspel klinkt ook nog door na het afscheid van onze Paul Peters, ook zo’n onvergetelijke partijgenoot die enkele jaren geleden veel te vroeg van ons is heen gegaan. De laatste jaren was Clemens-Jan ook actief  in het bestuur van Stichting het Vierde Beeld. Veel voorstellen voor het uitnodigen van bands kwamen van hem, waarbij hij het altijd ook opnam voor het Osse talent. Helaas heeft hij de editie van vorige week moeten missen. Wij wensen de kinderen van Clemens-Jan, zijn familie en vele vrienden veel sterkte toe om dit onbeschrijfelijke leed te dragen.

Foto: SP

 

U bent hier