h

Met de bus naar het Malieveld

5 september 2022

Met de bus naar het Malieveld

Foto: SP

Op zaterdag 17 september is er een demonstratie ‘Kosten omlaag’ in Den Haag op het Malieveld. Het is de bedoeling om vóór Prinsjesdag iedereen te laten horen dat er vóór de winter moet worden ingegrepen. Vanuit het hele land vertrekken er bussen. Ook vanuit Oss. De gratis bus vertrekt om half 11 vanaf de parkeerplaats achter het gemeentehuis. U kunt zich aanmelden via: oss@sp.nl

Met de koopkrachtcampagne ‘Kosten omlaag’ richt de SP zich op de steeds verder stijgende prijzen van boodschappen, energie, brandstof, huren en zorg.
Steeds meer mensen hebben moeite om de rekeningen te betalen, terwijl grote bedrijven enorme winsten maken. De ongelijkheid neemt toe en een steeds grotere groep dreigt in serieuze financiële problemen te komen. In andere landen kunnen maatregelen wél voor de winter worden getroffen. Dat moet in ons land ook gebeuren.

Voor info:
Henk van Gerven
Voorzitter SP-afd Oss
Email: hvgerven@sp.nl
Tel: 06-18305838

U bent hier