h

8 oktober koopkracht bijeenkomst met SP Tweede Kamerlid Bart van Kent.

27 september 2022

8 oktober koopkracht bijeenkomst met SP Tweede Kamerlid Bart van Kent.

Foto: SP

Iedereen merkt het in de supermarkt, aan de bezinepomp of aan de energierekening: de prijzen rijzen de pan uit. Ondertussen blijft ons inkomen achter, we gaan dus achteruit in koopkracht. Steeds meer mensen moeten elk dubbeltje omdraaien of kloppen aan bij de voedselbank. De armoede neemt toe. Maar genoeg is genoeg!

Zaterdag 8 oktober staat voor onze afdeling in het teken van onze campagne voor een hoger inkomen en lagere prijzen. Samen gaan we met mensen in gesprek over de stijgende prijzen en ons alternatief. We organiseren s’avonds een bijeenkomst over de koopkracht met SP Tweede Kamerlid Bart van Kent. Bart zal vertellen waarom de prijzen stijgen en welk alternatief de SP daar tegenover zet. Natuurlijk is er ook veel ruimte om hier met Bart het gesprek over aan te gaan. De avond begint om 19:30 in het gebouw van de SP Oss, Linkensweg 40A, Oss en zal tot ongeveer 21:00 duren.

Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis en de SP Oss zorgt voor een gratis drankje bij binnenkomst en na afloop. Aanmelden kan via kostenomlaag.sp.nl/oss

U bent hier