h

Kom naar het Malieveld en laat een boodschap achter voor Mark Rutte

11 september 2022

Kom naar het Malieveld en laat een boodschap achter voor Mark Rutte

Foto: Ilse Driessen / unsplash.com

De prijzen voor brandstof, boodschappen en energie gaan door het dak gaan. Volgens het NIBUD komen 2,5 miljoen Nederlandse huishoudens in serieuze financiële problemen. Als de politiek en de energiebedrijven niet snel goede afspraken maken over consumenten die hun energierekening niet kunnen betalen, dan dreigen deze winter mogelijk massale afsluitingen. Daarom gaat de  Osse afdeling van de SP op zaterdag 17 september naar het Malieveld in Den Haag  voor een groot koopkracht protest. Meld u aan voor de gratis bus naar Den Haag op oss@sp.nl

Op de laatste zaterdag voor Prinsjesdag organiseert de partij een massaal protest om het kabinet op te roepen dit jaar nog iets aan de stijgende prijzen te doen en om zo de dalende koopkracht voor de Nederlandse bevolking een halt toe te roepen.

Boodschap voor Mark Rutte

De Osse afdeling roept de inwoners van Oss op een boodschap achter te laten voor de minister-president en het kabinet. ‘’Door de langste ‘’boodschappenlijst’’ ooit aan te bieden hopen we de ogen in Den Haag te openen en proberen we ervoor te zorgen dat mensen ook begin volgend jaar hun vaste lasten nog op kunnen brengen ‘’ aldus Henk van Gerven oud-Kamerlid en voorzitter van de Osse afdeling. Vanuit het hele land worden de boodschappenlijsten voor het kabinet gevuld waardoor er straks één lange lijst ontstaat van 50 x 5 meter. Op deze lijst kunnen mensen hun ongenoegen uiten aan Mark Rutte en het kabinet over de stijgende prijzen waardoor veel mensen momenteel klem komen te zitten.
Komende week zal de SP actief zijn op het station, bij winkels en de markt en in het stadscentrum om zoveel mogelijk mensen de kans te geven een boodschap achter te laten voor de minister-president en het kabinet. Breng uw stem naar Den Haag.

Prinsjesdagprotest zaterdag 17 december Den Haag

Inwoners die van zich willen laten horen in Den Haag kunnen meereizen met een gratis bus. Op zaterdag 17 september om 10:15 uur wordt er verzameld op het parkeerterrein achter het gemeentehuis, waarna de bus om 10:30 uur richting Den haag zal vertrekken. Om 13:00 uur begint de protestmanifestatie.

De aanmelding voor de bus is verplicht. Aanmeldingen en verzoeken om meer informatie kan men mailen naar oss@sp.nl
Of bellen naar: Henk van Gerven, voorzitter SP Oss: 06–18305838
                       Leroy Vossenberg, SP-raadslid Oss:  06–19821795

U bent hier