h

SP Tweede Kamerlid Michiel van Nispen geeft startschot Paul Peters-Tribuneloop

27 juni 2022

SP Tweede Kamerlid Michiel van Nispen geeft startschot Paul Peters-Tribuneloop

Foto: SP

Woensdag 29 juni vindt de Paul Peters-Tribuneloop plaats door het centrum van Oss. Michiel van Nispen, woordvoerder Sport en Justitie van de SP in de Tweede Kamer, zal het startschot geven. Vervolgens zal hij ook zelf deelnemen aan dit sportevenement.

Foto: SP

Iedereen die hardlopen leuk vindt, beginner of gevorderde, kan meedoen. Speciaal voor de jonge hardlopers is er een gratis jeugdloop.
Om 19:00 uur start de jeugdloop voor de jongste deelnemers (5 tot 8 jaar).
Om 19:10 uur start de jeugdloop voor 9 tot 12-jarigen.
De start van de 5 en de 10 kilometer van de Paul Peters Tribuneloop is om 19.30 uur. Inschrijven kan tot een kwartier voor aanvang, op de Linkensweg in Oss. De kosten voor deelname bedragen 5 euro. Deelname aan de jeugdloop is gratis.
Michiel van Nispen  is ook een goede amateur-hardloper. In 2010 eindigde hij in 42.47 als dertiende op de lange cross tijdens de Nederlandse kampioenschappen veldlopen. Ook liep hij de marathon van Rotterdam en de marathon van Enschede (waar hij achtste werd).

In 1983 is de Tribuneloop voor de eerste keer gehouden in het kader van het 10 jarig bestaan van de SP in Oss. Bedenker van het evenement en de helaas in 2017 overleden grote man achter de schermen was SP-voorman Paul Peters.

Voor meer informatie:
Danielle Broeksteeg
Tel: 0618807128
Email: danielleboeijen@hotmail.com

U bent hier