h

SP afdeling Oss kiest nieuw bestuur

28 juni 2022

SP afdeling Oss kiest nieuw bestuur

Foto: SP

SP afdeling Oss kiest nieuw bestuurDe Osse SP-afdeling heeft tijdens de algemene ledenvergadering in grote eensgezindheid een nieuw bestuur gekozen. Marie-Therese Janssen en Henk van Gerven werden herkozen als organisatiesecretaris en voorzitter van de afdeling.

Op de ledenvergadering sprak ook landelijk partijleider Lilian Marijnissen over de grote koopkrachtcampagne die de SP is gestart. 2,5 miljoen huishoudens dreigen in grote problemen te komendoor de enorme prijsstijgingen van energie, de huur, tanken en de boodschappen, terwijl grote bedrijven torenhoge winsten maken. De kosten voor de mensen moeten omlaag en dat betalen we van deze winst is het voorstel van de SP.

De nieuw gekozen bestuursleden van de afdeling zijn:

Albert Arends

Ans Broersen

Bernard Delpeut

Jan van den Eijnden

Jose Heesakkers

Janneke van der Leest

Marja van Lier

Mari-Anne Marijnissen

Jelle van der Vliet

Bas van der Voort

Henk vugts

Romy van Zeeland

Jan Zoll

Marie-Therese Janssen, organisatiesecretaris

Henk van Gerven, voorzitter

U bent hier