h

Uitreiking kinderlintjes op 11 maart

4 maart 2022

Uitreiking kinderlintjes op 11 maart

Foto: SP

Eindelijk is het zover. De steeds door corona uitgestelde uitreiking van de SP kinderlintjes gaat nu echt plaatsvinden. Het zou voor de 15de keer zijn dat de lintjes in november 2021 uitgereikt zouden worden. Maar nu vindt de uitreiking plaats op 11 maart 2022 om 11 uur. Burgemeester Wobine Buijs zal de SP kinderlintjes opspelden in het gemeentehuis van Oss.

Natuurlijk zijn de jury en de lakeien aanwezig. Daarnaast is er een optreden van de 13 jarige Bobbi Eveleens. Zij kreeg zelf in 2017 een SP kinderlintje. Bobbi heeft nationale en internationale successen behaald met "urban style" dansen. De avond wordt gepresenteerd door Carla Steenman.

De jury bestaat dit jaar uit:

Sanne Voets: paralympisch dressuurkampioen

Dan wildeman: hoofdredecteur Dtv

Herman Tibosch: algemeen directeur Museum Jan Cunen

Mireille Claessens-van Lieshout: Fysiotherapeut en mede-eigenaar van Medifit en de Karakterfaculteit

Olaf van de Steeg: voorzitter Jongerenraad Oss

 

Reactie toevoegen

U bent hier