h

De buurt is de basis!

26 februari 2022

De buurt is de basis!

Foto: SP

Het is belangrijk dat mensen zeggenschap hebben over hun eigen buurt. Daarom was de SP ook vandaag weer in de buurten van Oss te vinden. In Megen en in de Krinkelhoek gingen we de deuren langs en spraken we met bewoners over wat er speelt. Ook stonden we in het centrum van Oss vandaag.

In de Oijense Zij verzamelden we vanmorgen samen met Lilian Marijnissen handtekeningen. Buurtbewoners willen daar niet dat hun buurt een racebaan wordt. Op het kruispunt Oijenseweg, Frankenbeemdweg en Spitsbergerweg staat nu namelijk een paaltje dat dit voorkomt, maar de gemeente wil dit paaltje weghalen. Daarmee dreigt de weg een doorgaande weg te worden. En daarmee gaat deze actie niet alleen over een paaltje maar vooral over een veilige buurt en zeggenschap over je eigen buurt.

Foto: SP

U bent hier