h

Jan Zoll nieuwe lijsttrekker voor de SP

9 november 2021

Jan Zoll nieuwe lijsttrekker voor de SP

Foto: SP

De algemene ledenvergadering van de SP Oss heeft maandagavond 8 november de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Bij de eerste twintig kandidaten vinden we naast een aantal vertrouwde gezichten ook nieuw, aanstormend talent. Naar de mening van de leden een goede combinatie van ervaring en nieuw, jong elan.

Fractievoorzitter Jan Zoll is bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 de lijsttrekker voor de SP Oss. Op plaats twee tot en met vier zien we de zittende raadsleden Marie-Therese Janssen, Bas van der Voort en Jan van Kreij. Dan zien we nieuwe gezichten: Marie-France van Oorsouw, Leroy Vossenberg en Quinten Braakman. Raadslid Adrie Geerts uit Berghem komt op plaats 8. Jelle van der Vliet op negen is onze jongste nieuwe kandidaat.  En op plaats 10 zien we raadslid Luuk de Boer.

Jan Zoll: “Mijn inzet is om van de SP weer de grootste partij van Oss te maken, zodat we in staat worden gesteld om de bakens te verzetten. Het sociale beleid hoort weer op de eerste plaats te komen. En dat kan het beste worden gerealiseerd met SP-wethouders in het Osse gemeentebestuur.”

 

U bent hier